zsolt123 írta:Sziasztok
ennek mi baja lett ? 40 w kábeilel fűtöttem ( betakarva )
gyökere fagyott szét ? vagy csak pár levele ?
Csak az a pár levele sérült, nem lesz baja.
zsolt123 írta:Sziasztok
ennek mi baja lett ? 40 w kábeilel fűtöttem ( betakarva )
gyökere fagyott szét ? vagy csak pár levele ?
zsolt123 írta:SZiasztok
nines valakinek eladó kb 1m es cikásza ?
zsolt123 írta:SZiasztok
nines valakinek eladó kb 1m es cikásza ?
Gábor írta:Szerintetek mi lehet ez a fehéres valami a cikászom leválszárain?
Esetleg gombás vagy ez normális lehet?
Norbi74 írta:Gábor írta:Szerintetek mi lehet ez a fehéres valami a cikászom leválszárain?
Ez a cycas pajzstetves.
Gábor írta:Norbi74 írta:Gábor írta:Szerintetek mi lehet ez a fehéres valami a cikászom leválszárain?
Ez a cycas pajzstetves.
Köszönöm. Mit tehetnék ellene?
törpelószőr írta:Mospilannal fújd le, egy zacskó 10 literhez elég. Esetleg kevés káliszappant is tehetsz bele. Az első kezelést 2 hét múlva meg kell ismételni.
Imre1991 írta:Sziasztok! Nekem még megsem mozdultak a cikászok. Ti hogy álltok? Van akinek már hajt?
Imre1991 írta:Sziasztok! Nekem még megsem mozdultak a cikászok. Ti hogy álltok? Van akinek már hajt?
kenand írta:Imre1991 írta:Sziasztok! Nekem még megsem mozdultak a cikászok. Ti hogy álltok? Van akinek már hajt?
Nekem kettő van (nem túl nagyok) az egyik már hoz új levelet, a másik nem.
törpelószőr írta:Pár nappal ezelőtti fotó, sokat nő naponta, a három nagyból kettő elindult.
kurdilaci írta:törpelószőr írta:Pár nappal ezelőtti fotó, sokat nő naponta, a három nagyból kettő elindult.
Biztató! Azok a pettyek a leveleken jégverés nyomok?
Jelenlévő fórumozók: 1 valamint 0 vendég