lecsó írta:Norbi88 írta:Sziasztok! Tavaszra lesz esetleg valakinek kiültethető méretű Brahea eladó?
Szia!
Nekem van kiultetheto méretű.
1 hét múlva tudok róla képet küldeni
Üdv
P
Köszönöm!
lecsó írta:Norbi88 írta:Sziasztok! Tavaszra lesz esetleg valakinek kiültethető méretű Brahea eladó?
Szia!
Üdv
P
Norbi88 írta:lecsó írta:Norbi88 írta:Sziasztok! Tavaszra lesz esetleg valakinek kiültethető méretű Brahea eladó?
Szia!
Üdv
P
Köszönöm!
Peti írta:Időhiány, és nyaralás miatt régen voltam fent a fórumon, most pár képpel pótlom a lemaradást.
Peti írta:Köszi mindenkinek.
Ez a legrégibb kép, de itt nincs mihez viszonyítani, kb. 1 méter magas volt akkor.
Encsike írta:Peti írta:Köszi mindenkinek.
Ez a legrégibb kép, de itt nincs mihez viszonyítani, kb. 1 méter magas volt akkor.
Peti köszi a képet.Mikori is a kiültetés dátuma?
Jani50 írta:Végül is nem egész tíz év alatt fejlődött és érte el a mostani állapotot.![]()
Az biztos, hatalmas változás a két kép között, meglehet állapítani látványos növekedést produkált!![]()
Ez a pálma olyan mint egy szép nő,nem tudod a szemed levenni róla!
Encsike írta:Jani igazad vana szépet én is megnézem
.
Peti meg még tetőzi egy fentről készített brutális képpel![]()
.
Ezt a pálmát nem lehet a többi közé sorolni,ez egy topmodell.
Peti írta:Jani50 írta:Végül is nem egész tíz év alatt fejlődött és érte el a mostani állapotot.![]()
Az biztos, hatalmas változás a két kép között, meglehet állapítani látványos növekedést produkált!![]()
![]()
Peti írta:Jani50 írta:Végül is nem egész tíz év alatt fejlődött és érte el a mostani állapotot.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 valamint 0 vendég