Atys írta:A jövő nemzedéke.
Gratula Atys, ezek szerint idén minden rendben volt.

Én kettővel játszottam tortásat, csak most nem negyedeltem, hanem nyolcadoltam. Az egyiknek az egyik nyolcada:
Atys írta:A jövő nemzedéke.
Peti írta:Atys írta:A jövő nemzedéke.
Gratula Atys, ezek szerint idén minden rendben volt.![]()
Én kettővel játszottam tortásat, csak most nem negyedeltem, hanem nyolcadoltam. Az egyiknek az egyik nyolcada:
csipee1978 írta:Peti írta:Atys írta:A jövő nemzedéke.
Gratula Atys, ezek szerint idén minden rendben volt.![]()
Szia!
A lefejezés után kb. mikorra várható, (hány hét) hogy megjelenjenek a sarjak?
csipee1978 írta:Pontosan mit is kellene csinálnom?
Talaj felett 10 centivel elvágom, bemetszem, földdel betakarom és nyirkosan tartom?
csipee1978 írta:csipee1978 írta:Pontosan mit is kellene csinálnom?
Talaj felett 10 centivel elvágom, bemetszem, földdel betakarom és nyirkosan tartom?
Szerintetek az nem működhet, hogy nem vágom el teljesen, hanem csak pár helyen megvagdosom a rizómát, sérüléseket okozok,
így megmarad az anyanövény és sarjakat is hoz.
Alpha írta:Atys írta::) Az azért túlzás lenne, de foglalkoztat a gondolat mi lenne ha egy kisebb csoportot egyben hagynék.![]()
Mondjuk 3-5 darabot.
Ugyan már, Egyikünk sem szokott túlzásokba esni!
...
Csak minden Kívülálló szerint ...
Jani50 írta:Atys.![]()
Először is gratulálok a bátorságodhoz,aztán meg a sikerhez.![]()
Várjuk a beszámolókat,képekkel illusztrálva.![]()
Köszönjük a megosztást,nagyon OK.
Atys írta:Jani50 írta:Atys.![]()
Először is gratulálok a bátorságodhoz,aztán meg a sikerhez.![]()
Várjuk a beszámolókat,képekkel illusztrálva.![]()
Köszönjük a megosztást,nagyon OK.
Köszönöm Jani!![]()
Az őszi darabolásról/cserepezésről készítettem képeket. Tavasszal beszámolok a folyamatról és a valós végeredményről...
1adrenn1 írta:Ma megnéztem a ventricosumokat a teleltetőben és észre vettem valami penészesedést az egyiken. Most 10-12 c-on telelnek. Egész télen egyszer kaptak nagyon kevés vizet.
Mit csináljak vele ? Felhozzam őket a meleg szárazabb lakásba ?Ha már eddig szépen telelt remélem nem most megy tönkre.
Peti írta:1adrenn1 írta:Ma megnéztem a ventricosumokat a teleltetőben és észre vettem valami penészesedést az egyiken. Most 10-12 c-on telelnek. Egész télen egyszer kaptak nagyon kevés vizet.
Mit csináljak vele ? Felhozzam őket a meleg szárazabb lakásba ?Ha már eddig szépen telelt remélem nem most megy tönkre.
Ettől nem lesz semmi baja, fújd be gombaölővel.
Peti írta:A felpuhult részt távolítsd el, aztán újból gombaölő, utána tedd száraz meleg helyre.
1adrenn1 írta:Peti írta:A felpuhult részt távolítsd el, aztán újból gombaölő, utána tedd száraz meleg helyre.
Megcsináltam. Elég sok részt le kellett vágnom,de így már relélem rendben lesz.
Jelenlévő fórumozók: 2 valamint 0 vendég