suzuki19940504 írta:Igazából sima fólia van rajta, meglatjuk mennyire lesz hideg..
Squirrel írta:Enyémeimet kb 80 centis törzzsel takartam, bubis fólia, vlies, nejlon. Szerintem elvesztették a csatát a több napon át tartó masszív mínuszokkal. Remélem tőből azért kihajtanak. Mikor kell teljesen visszavágnom majd a szárakat, ha tényleg elfagytak? Megvárjam, hogy kiszáradjanak vagy ahogy lebontom majd a takarást, vágjam tövig őket?
Alpha írta:Squirrel írta:Enyémeimet kb 80 centis törzzsel takartam, bubis fólia, vlies, nejlon. Szerintem elvesztették a csatát a több napon át tartó masszív mínuszokkal. Remélem tőből azért kihajtanak. Mikor kell teljesen visszavágnom majd a szárakat, ha tényleg elfagytak? Megvárjam, hogy kiszáradjanak vagy ahogy lebontom majd a takarást, vágjam tövig őket?
Ha elfagytak, össze fognak esni.
Az egyetemen (volt kertészeti) hagyják minden évben magára roskadni, ennyi a téli védelme. Ezzel a módszerrel is túlélt nagyon sok hideg telet. Mondjuk, nem is nevel akkora áltörzseket mint, JóKirályunknál (Gyom).
Dobakvasas írta:Én is nagyon kíváncsi vagyok már az én Basjooim-ra , valyon sikeresen vették-e az áltörzsek ezt az időt! (első éves és az első takarásom )
De erre még várni kell sajna!
Alpha írta:Dobakvasas írta:Én is nagyon kíváncsi vagyok már az én Basjooim-ra , valyon sikeresen vették-e az áltörzsek ezt az időt! (első éves és az első takarásom )
De erre még várni kell sajna!
Működni fog.
Damian írta:Basjoo
Alpha írta:Damian írta:Basjoo
Csinos, gratulálok!
Mióta neveled?
Damian írta:Alpha írta:Damian írta:Basjoo
Csinos, gratulálok!
Mióta neveled?
3 éve van meg.
Damian írta:....
Damian írta:Én ültettem árnyékos helyre is. Kb 2 órát süti a nap. Szépen fejlődtek ott is.
Jelenlévő fórumozók: 3 valamint 0 vendég