yamaha írta:Nálam megvan az idei tél áldozata. A kisebb tövek szétnyíltak mint a rózsa.A nagyobbaknak eddig nem láttam semmi gondját de majd kiderül hogy honnét hajt ki. A leghidegebb amit kaptak -4,7 volt.
yamaha írta:Nálam megvan az idei tél áldozata. A kisebb tövek szétnyíltak mint a rózsa.A nagyobbaknak eddig nem láttam semmi gondját de majd kiderül hogy honnét hajt ki. A leghidegebb amit kaptak -4,7 volt.
yamaha írta:Köszönöm a felajánlást és az együtt érzést. Majd tavasszal kiderül hogy mi lett velük. Pontosan nem tudom hogy eddig mennyi mínuszt kapott az előző teleken. Egy ami biztos hogy a leghidegebb ez a -4,7 volt náluk. Az előző évekhez képest annyival más volt most hogy nem megy a talajfűtés a takarásban.
yamaha írta:Köszönöm a felajánlást és az együtt érzést. Majd tavasszal kiderül hogy mi lett velük. Pontosan nem tudom hogy eddig mennyi mínuszt kapott az előző teleken. Egy ami biztos hogy a leghidegebb ez a -4,7 volt náluk. Az előző évekhez képest annyival más volt most hogy nem megy a talajfűtés a takarásban.
Norbi74 írta:yamaha írta:Köszönöm a felajánlást és az együtt érzést. Majd tavasszal kiderül hogy mi lett velük. Pontosan nem tudom hogy eddig mennyi mínuszt kapott az előző teleken. Egy ami biztos hogy a leghidegebb ez a -4,7 volt náluk. Az előző évekhez képest annyival más volt most hogy nem megy a talajfűtés a takarásban.
Gábor egyik télen én is benéztem valamit, és -3 fokot kaptak akkor hosszában szétrepedtek a nagyobb tövek a külső felületükön. Tavasszal kihajtottak a külső részek elbarnultak de semmi baja nem lett a törzseknek. A kérdés mennyire hatolt be a törzs belső részeibe a fagy. A törzseket lehet hogy elveszted, de talajból biztosan ki fognak hajtani.
Jelenlévő fórumozók: 2 valamint 0 vendég