zuluteam írta:Virágzás
Nagyon szép! Ja és végre egy földim a közelből.
zuluteam írta:Virágzás
Jani50 írta:Szia "zuluteam"!
Szépséges a banánod,írj róla bővebben.
Mióta van meg,mikor lett kiültetve,mekkora a törzs magassága?
zuluteam írta:Jani50 írta:Szia "zuluteam"!
Szépséges a banánod,írj róla bővebben.
Mióta van meg,mikor lett kiültetve,mekkora a törzs magassága?
Szia! 2 éve tavasszal kaptam pici kétlevelesként. 20 literes cserépben van. 50 cm magas onnét kezdődik a virág, töve jó 20cm átmérőjü .
postapeti írta:Vajon sarj lesz? Mondjuk sok választás nincs, de fura, hogy egy meglévő kevél “hónaljából” jön..
postapeti írta:Vajon sarj lesz? Mondjuk sok választás nincs, de fura, hogy egy meglévő kevél “hónaljából” jön..
Jani50 írta:Feri, az én véleményem; ha nyirkos a talaja ebben az időben már elégséges neki.
Én a sajátomat egészen fagyokig kint tartom,olyan helyen ami árnyékos és egész nap tudja sütni a nap.
Az idén korán kiszedtem és az összes sarjat 11 db. leválasztottam,most már látni rajtuk az élet jeleit
friss levelet hoztak.
Az anyatő meg neki állt virágot bontani,levél nélkül mert amíg kint volt a szél minden levelét letörte.
Jani50 írta:Feri, az én véleményem; ha nyirkos a talaja ebben az időben már elégséges neki.
Én a sajátomat egészen fagyokig kint tartom,olyan helyen ami árnyékos és egész nap tudja sütni a nap.
Az idén korán kiszedtem és az összes sarjat 11 db. leválasztottam,most már látni rajtuk az élet jeleit
friss levelet hoztak.
Az anyatő meg neki állt virágot bontani,levél nélkül mert amíg kint volt a szél minden levelét letörte.
kenand írta:Jani50 írta:Feri, az én véleményem; ha nyirkos a talaja ebben az időben már elégséges neki.
friss levelet hoztak.
MOSAIC írta:Jani50 írta:Feri, az én véleményem; ha nyirkos a talaja ebben az időben már elégséges neki.
friss levelet hoztak.
Köszi az infót. Akkor jó helyre tettem. Még hozza a leveleket. Teleltetni viszont csak a házban tudom majd, 22 fokon. Akkor gondolom többet kell majd öntözni. Mennyire kényes?
Jani50 írta:kenand írta:Jani50 írta:Feri, az én véleményem; ha nyirkos a talaja ebben az időben már elégséges neki.
friss levelet hoztak.
Hogy lehet úgy leválasztani a sarjakat, hogy megmaradjanak?
nem igazán van gyökerük..
Jelenleg már nem javaslom levenni a sarjakat,várd meg a nyár elejét.
Addig maradjon egyben és tudnak még gyökeresedni a sarjak,nekem is
a tavaly ősszel indult sarjakat sikerült nyár végén leválasztani.
Tőzegbe raktam őket és csak a reggeli pára adta a nedvességet,amíg
ki nem jött a friss levél.
Jelenlévő fórumozók: 3 valamint 0 vendég