imy írta:Nagyon szép!!![]()
Köszi!

lesli5 írta:Persze azonnal megjelentek a "helyiek" és aratták a termést ezerrel....![]()
![]()
imy írta: Én továbbra sem boldogulok a technikával...
Bis írta: Gondolom az a sok mag nem épp valami kalácsféleségbe fog kikötni...![]()
imy írta:mert valahogyan sikerült "elintézni", hogy akkora vihar legyen előző este, ami a földre segítette a tobozok jelentős részét.
lesli5 írta:imy írta: Én továbbra sem boldogulok a technikával...
Ezen már el kéne gondolkodni komolyan azt hiszem.![]()
![]()
Bis írta:Gyönyörű látvány az a sok mandulafenyő! Persze nem a kicsavart fákra, meg letört ágakra gondolok, de valahogy minden rosszban van valami jó is, szinte az öletekbe hullott az a rengeteg termés.Gondolom az a sok mag nem épp valami kalácsféleségbe fog kikötni...
![]()
imy írta:Háát, öőőőő!...A kalácsba nem maradt egy mag sem....![]()
Viszont 10 virágláda tele lett maggal, jó sűrűn vetve!
![]()
![]()
imy írta:Érzékem se nagyon van az informatikához (nem sikerült még a logikát sem felfedeznem a működésében), és kedvem se foglalkozni vele. Mert egyszerűen nem érdekel. Csak használnám, ha már muszáj. De nem mindig sikerül...
Ez most pl azért szívás, mert nem tudom megmutatni Nektek a képeket, amiket készítettem, mert a telefon memória kártyájáról nem tudom átmásolni a képeket a laptopra, mert szerinte (laptop) a kártya nem elérhető. Kapja be!!
Bis írta:imy írta:Háát, öőőőő!...A kalácsba nem maradt egy mag sem....![]()
Viszont 10 virágláda tele lett maggal, jó sűrűn vetve!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gondoltam!
Boni írta:imy írta:Érzékem se nagyon van az informatikához (nem sikerült még a logikát sem felfedeznem a működésében), és kedvem se foglalkozni vele. Mert egyszerűen nem érdekel. Csak használnám, ha már muszáj. De nem mindig sikerül...
Ez most pl azért szívás, mert nem tudom megmutatni Nektek a képeket, amiket készítettem, mert a telefon memória kártyájáról nem tudom átmásolni a képeket a laptopra, mert szerinte (laptop) a kártya nem elérhető. Kapja be!!
Nálam az a helyzet, hogy a mobilom láthatatlana laptop és egyéb gépek számára
,ezért a "Google fotók" alkalmazást használom.
Így , bármilyen gépről elérhetőek a mobilommal készített képeim.
Ez sem egy tökéletes megoldás...de ez van.
Jelenlévő fórumozók: 1 valamint 0 vendég