kurdilaci írta:Érik a jujuba, szilva nagyságú termései vannak. Bevagdostam és cukorszirupban felfőztem egy párat belőle, most kint száradnak a napon.
Alpha írta:Jujuba:
Alpha írta:Guavák:
kurdilaci írta:Alpha írta:Jujuba:
Szerintem ez ugyanaz a fajta, mint az enyém. Te hogy szoktad fogyasztani?
Jani50 írta:[Viktor, a második képen látható Guava gyümölcs mekkorára nő meg?![]()
Valamikor,úgy 10 éve még nekem is volt egy hasonló körte formájú,
de az tojás nagyságúra nőt és sárga színe volt megérve.![]()
Ha megérik és fogyasztásra kerül,a magjából szeretnék kérni.
Balage írta:Megvolt a szüretkét termő növényemből az egyik eladó is lesz márciustól
Balage írta:Hát akkor az már egy szép télikert, nem terasz![]()
Mi is beépítettük tavaly.
Szóráth írta:Nállunk "elkezdődött a mirtuszdio-ültetési szezon",legelabbis ma ültettem egyet,a jo idore valo tekintetettel es h rendesen be tudjon gyokeresedni. Remelem elkezdodott a "legendás ős-mirtuszdió története",egy probat megert.
Szóráth írta:Nállunk "elkezdődött a mirtuszdio-ültetési szezon",legelabbis ma ültettem egyet,a jo idore valo tekintetettel es h rendesen be tudjon gyokeresedni. Remelem elkezdodott a "legendás ős-mirtuszdió története",egy probat megert.
unartis írta:Szóráth írta:Nállunk "elkezdődött a mirtuszdio-ültetési szezon",legelabbis ma ültettem egyet,a jo idore valo tekintetettel es h rendesen be tudjon gyokeresedni. Remelem elkezdodott a "legendás ős-mirtuszdió története",egy probat megert.
Jól látom, hogy vakolóhomok talajod van?!Ott hogyan viselkednek ezek a különlegességek?
Van egy homokterületem, ami hasonló talajú, a házunktól 4 és fél kilométerre, oda télálló kaktuszokat tettem, azok bírják!
Vissza: “Egzotikus gyümölcstermők”
Jelenlévő fórumozók: 3 valamint 0 vendég