Semani írta:Sziasztok!
Semani vagyok. Már egy ideje olvasgatom a fórumot, de még csak most jött el az ideje, hogy bele is szóljak.
Imádom a növényeket, kertészkedni, magot elültetni és félóránként megnézni, hogy van-e már valami.![]()
Az én kertem és állományom még a nyomában sincs a tieiteknek, de azért felsorolom:
*Trachycarpus fortunei 2 db kicsik, ebből a tavaly kiültetett még kérdéses, hogy életben marad-e,
*Basjoo sajnos az idén megfagyott, de épp ma kaptam egyet egy kedves fórumtagtól
*Maurelli, amit tavaly vettem és szépen áttelelt, már hajt
*2 Musa Nana
*5 pici magról ültetett Washingtonia filifera most bújik ki
*30 trachy magot nézek félóránként, hogy hajt-e már
* 1 pici citrom hajtás
* 1 nagyobb és több kisebb Plumeria rubra
* 1 Adenium obesum
* 1 Yucca Rostrata
* 1 Brahea Armata
Azt hiszem ennyi.
Örülök, hogy itt lehetek köztetek!
Semani írta:Köszönöm Lajos és Zsoltidrilling!
Eddig meghúzódtam a háttérben.
Semani írta:Sziasztok!
Semani vagyok. Már egy ideje olvasgatom a fórumot, de még csak most jött el az ideje, hogy bele is szóljak.
Imádom a növényeket, kertészkedni, magot elültetni és félóránként megnézni, hogy van-e már valami.![]()
Az én kertem és állományom még a nyomában sincs a tieiteknek, de azért felsorolom:
*Trachycarpus fortunei 2 db kicsik, ebből a tavaly kiültetett még kérdéses, hogy életben marad-e,
*Basjoo sajnos az idén megfagyott, de épp ma kaptam egyet egy kedves fórumtagtól
*Maurelli, amit tavaly vettem és szépen áttelelt, már hajt
*2 Musa Nana
*5 pici magról ültetett Washingtonia filifera most bújik ki
*30 trachy magot nézek félóránként, hogy hajt-e már
* 1 pici citrom hajtás
* 1 nagyobb és több kisebb Plumeria rubra
* 1 Adenium obesum
* 1 Yucca Rostrata
* 1 Brahea Armata
Azt hiszem ennyi.
Örülök, hogy itt lehetek köztetek!
Robi75 írta:Sziasztok!
Robi vagyok, és nagyon szeretem a természetet, különösen a kertészkedést. Ezen belül is a tóépítés és a vízparti-vízpartimitátor növények a legkiemeltebb érdeklődési körömhöz tartoznak. Most rendeltem eBay-en Gunnera tinctoriát, ezenkívül hazai kertészeti csomagküldő szolgálattól Gunnera manicata-t és nagyon izgatott vagyok, vajon milyen állapotban fognak megérkezni a növények, és hogyan sikerül majd életben tartanom őket. Ezzel kapcsolatban majd még tájékozódok a megfelelő topicban, és remélem, hogy tőletek is sok segítséget fogok kapni, különösen majd az átteleltetésükkel kapcsolatban.
Nagyon örülök, hogy van ilyen fórum, és ezúton üdvözlök mindenkit!
Robi
Robi75 írta:Sziasztok!
Robi vagyok, és nagyon szeretem a természetet, különösen a kertészkedést. Ezen belül is a tóépítés és a vízparti-vízpartimitátor növények a legkiemeltebb érdeklődési körömhöz tartoznak. Most rendeltem eBay-en Gunnera tinctoriát, ezenkívül hazai kertészeti csomagküldő szolgálattól Gunnera manicata-t és nagyon izgatott vagyok, vajon milyen állapotban fognak megérkezni a növények, és hogyan sikerül majd életben tartanom őket. Ezzel kapcsolatban majd még tájékozódok a megfelelő topicban, és remélem, hogy tőletek is sok segítséget fogok kapni, különösen majd az átteleltetésükkel kapcsolatban.
Nagyon örülök, hogy van ilyen fórum, és ezúton üdvözlök mindenkit!
Robi
Semani írta:
Alpha írta:Robi!
Üdvözlet Közöttünk!
kurdilaci írta:Szia Robi! Üdv közöttünk.! Én is nagy tórajongó vagyok, az első közös vonás felfedezve.![]()
gyom írta:Semani írta:
Szabad ilyet csinálni !?![]()
Üdvözlet az oldalon.
Bálint írta:Sziasztok!
Először is, el nem tudom mondani mennyire örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra, végre egy olyan hely,ahol kiélhetem magam,feltehetem kérdéseimet,gyönyörködhetek mások növényeiben![]()
Nem is olyan rég találtam rátok, így a napokban elhatároztam,hogy regisztrálok. Az én szenvedélyem a kertészkedésért,pálmák,mediterrán növényekért nem olyan rég kezdődött,talán az olasz nyelvtanulással köthető össze,ugyanis amikor elkezdtem tanulni a nyelvet, alkalmam volt kijutni Olaszországba és ott szép sorjába kezdtem érdeklődni a növények iránt. Közben rájöttem,hogy egy közeli ismerősömnek sok leandere van, megkérdeztem ad-e párat, adott, elkezdtem szaporítani őket, akkor jöjjön már egy pálma is, yukka stb, azóta minden hónapban beszerzek egy új példányt. Hosszú a bakancslista
Szép estét mindenkinek! Köszönöm,hogy itt lehetek
Jelenlévő fórumozók: 1 valamint 0 vendég