Gondolom az íze intenzívebb volt mint az itthon kaphatónak, amelyeket érlelőben érlelnek.Én a banánokkal kezdem.... Úton, útfélen bele lehet botlani a banánokba. Ültetvényeken, kertekben, ágyásokban, erdőkben, de csak simán az utak mentén a "normál" gyomok közt is... Volt sok hely, ahol ettünk banánt, személy szerint nem éreztem sok különbséget köztük, max az érettségi fokuknak megfelelő különbségeket.
Meg vagyok győződve róla,a Te hozzá állásodat ismerve,meg a munkabírást hozzátéve.Rajta vagyok....Azon elmélkedtünk itt a Nagy Donnal, hogy hány szomszédját kell majd felvásárolnia az utcában, mire ekkora fedett részt tud építeni a kertjébe?! Mert fog az kelleni hamarosan!
Lacival ellentétben én érezni véltem különbséget az ízekben az eddig ismerthez képest. Ez mondjuk előfordulhat az eltérő fajtából adódóan is. Minden esetre biztosan igaz a banánra is, mint minden más gyümölcsre, hogy egy természetes körülmények között beérettnek sokkal intenzívebb íze van, mint egy éretlenül szedett és mesterségesen érleltnek. Szerintem...Gondolom az íze intenzívebb volt mint az itthon kaphatónak, amelyeket érlelőben érlelnek.Én a banánokkal kezdem.... Úton, útfélen bele lehet botlani a banánokba. Ültetvényeken, kertekben, ágyásokban, erdőkben, de csak simán az utak mentén a "normál" gyomok közt is... Volt sok hely, ahol ettünk banánt, személy szerint nem éreztem sok különbséget köztük, max az érettségi fokuknak megfelelő különbségeket.
Én Krétán ettem olyat ami a fán érett meg. Az nagyon ízes volt.
Jók lettek ezek a képek a kínai földművesekről (parasztokról )Az ültetvényen dolgozóknak volt ilyen fejfedőjük, nagyon megtetszett, így mi is vettünk belőle. Jó lesz majd nyáron itthon...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég