Köszönet a képért!

Nálunk, egy "picit" másképpen néznek ki.

Boni írta:Peti írta:yamaha írta:Én tegnapelőtt téliesítettem le az enyémet. 23db levelet vágtam le róla hogy valahogyan beleférjen a takarásába.
Gábor, kb. mennyi maradt?
Egy se![]()
imy írta:Viktor, nagyon szépek a pálmáid!Kár, hogy télire takargatni kell őket...
Találtam egy képet arról, milyen az, amikor saját magukat takarják be a washik.![]()
Azt hiszem valahol Pescara környékén, februárban.
marinmegye írta:imy írta:Viktor, nagyon szépek a pálmáid!Kár, hogy télire takargatni kell őket...
Találtam egy képet arról, milyen az, amikor saját magukat takarják be a washik.![]()
Azt hiszem valahol Pescara környékén, februárban.
Peti, valami ilyesmire gondoltam, a pálma sövényem alatt - csak fortunei-ből. talán kicsit szellősebben.
szerintetek menyi itt a tőtávolság?
számolgattam hogy kifejlett fortunei kb 2.5m átmérőjű 'koronát' növeszt. (?)
tehát kb 1.25 -1.5 méter minimium kéne de gondolom 2 méteres törzstávolsággal is lehetne ültetni. ugy legalább szebbek lennének.
Bár nekem szélfogó funkció is kéne és nem szedném le a leveleke...a képen is ugylátom gondozás mentesen van tartva .
biztos többőtöknek ez trehány/csúnya ( pl. Peeti nekd tutide igy igazéán masszív fal keltekezik havat hideget megfogja.
yamaha írta:Én tegnapelőtt téliesítettem le az enyémet. 23db levelet vágtam le róla hogy valahogyan beleférjen a takarásába.
Alpha írta:Az már komoly szám, gratulálok!![]()
Esetleg egy kép?
Peti írta:yamaha írta:Én tegnapelőtt téliesítettem le az enyémet. 23db levelet vágtam le róla hogy valahogyan beleférjen a takarásába.
Gábor, kb. mennyi maradt?
gyom írta:yamaha írta:Én tegnapelőtt téliesítettem le az enyémet. 23db levelet vágtam le róla hogy valahogyan beleférjen a takarásába.
Szia Gábor!
Mekkora a takarás alapterülete?
Jani50 írta:Szia Gábor!
Micsoda remek az időzítés,egy nappal később már a tél megmutatta magát.
A nagy hóviharban néztem meg mindkét udvaron lévő takarásokat,
precíz munka,gratulálok.
yamaha írta:Sajnos nem volt idő a fényképezkedésre így nincs róla képem.
yamaha írta:Jani50 írta:Szia Gábor!
Micsoda remek az időzítés,egy nappal később már a tél megmutatta magát.
A nagy hóviharban néztem meg mindkét udvaron lévő takarásokat,
precíz munka,gratulálok.
Igen jól ki volt számolva az idő. Az viszont nem szép dolog hogy be sem jöttél.
Alpha írta:Egy kis levélveszteség volt tegnap:
Encsike írta:Kérhetek képet a kopaszított állapotról és a takarásról?
Köszi.
törpelószőr írta:Kunyhó lesz belőle?![]()
![]()
kurdilaci írta:Alpha írta:Egy kis levélveszteség volt tegnap:
Nagyon szépek a levélnyelek ezekkel a vörös tüskékkel!
Jelenlévő fórumozók: 0 valamint 0 vendég