palmaoazis írta:Nem létezik a világon hozzá fogható. Gyermekünk első pillantása, érintése. Életünk végéig elkisér ez a mámoros érzés. Ha eszünkbe jut bárhol,bármikor lelkünket elönti a szeretet. Nagyon sok boldog és örömteli időszakot kívánok a családodnak.
Banánosjoe írta:Köszönöm Neked. Első közős sétánk majd az üvegházban lesz....
kurdilaci írta:Banánosjoe írta:Sziasztok! Ezek most a ' Máltai' termései, vagy egy másik fajtáé? Nagyon szépek!
Másik, örömmel jelentem be minden kedves Pálmatartó barátomnak, hogy december 31 -én megszületett a legkisebb Pálmatartó, Tomika.
Gratulálok! Nőjön nagyra a kislegény, s legyen növénybolond, mint az édesapja!![]()
![]()
marinmegye írta:POHONG PISANG (pisang = banán)
https://www.youtube.com/watch?v=Q4um5mfguAA&app=desktop
Alpha írta:Ügyes Vagy, gratulálok!![]()
Kíváncsian várom, mekkorára nő Nálunk ez az apróság.
palmaoazis írta:Peti, gratulálok és sok sikert ehhez a ritkasághoz.
postapeti írta:Sziasztok! Tudjátok esetleg hogy a Tescóban Lidlben árusított “szoba banán” az tulajdon képpen milyen fajta?
Norbi74 írta:postapeti írta:Sziasztok! Tudjátok esetleg hogy a Tescóban Lidlben árusított “szoba banán” az tulajdon képpen milyen fajta?
Musa nana vagy Musa tropicana most nem tudom, hogy a két növény különbözik egymástól vagy azonos növény csak két néven fut.
Encsike írta:Peti most már szégyelld magad.Felháborítóak a képek ...Hát hogy néz ki ez a musa is
, ez a fantasztikus színkavalkád ,hihetetlen
![]()
.
Nagyon irigykedek
Jelenlévő fórumozók: 3 valamint 0 vendég