Északi ,ÉK-i lejtőt nem szereti,azt tapasztaltam.lesli5 írta:Kb három éve ültettem én is ki saját magoncot, alig maradt belőlük, bár jobban bírták a teleket, mint a Foli arborétumból hozottak. Az akkor 15 centisnek kiültetett csemeték, most kb 60-100 cm-es példányok. Nagy a szórás a méretben, nem is tudom miért?
Boni írta:Északi ,ÉK-i lejtőt nem szereti,azt tapasztaltam.lesli5 írta:Kb három éve ültettem én is ki saját magoncot, alig maradt belőlük, bár jobban bírták a teleket, mint a Foli arborétumból hozottak. Az akkor 15 centisnek kiültetett csemeték, most kb 60-100 cm-es példányok. Nagy a szórás a méretben, nem is tudom miért?
lesli5 írta:Boni írta:Északi ,ÉK-i lejtőt nem szereti,azt tapasztaltam.lesli5 írta:Kb három éve ültettem én is ki saját magoncot, alig maradt belőlük, bár jobban bírták a teleket, mint a Foli arborétumból hozottak. Az akkor 15 centisnek kiültetett csemeték, most kb 60-100 cm-es példányok. Nagy a szórás a méretben, nem is tudom miért?
Nem tudom máshová tenni őket sajnos. Az arborétumból hozottak a déli részen valóban jobban el vannak, bár ott egész évben öntözés mentesen vannak, csak a természetre vannak bízva és javarészt salakon vannak a növények.
pana10 írta:
pana10 írta:Csak természetesen !
Jelenlévő fórumozók: 0 valamint 0 vendég