unartis írta:Kurdi Laci!![]()
Ernyős verbéna (Verbena bonariensis) a neve ennek a magas szárú verbéna fajnak:
Köszönöm Zoli! Mindig tanul az ember.
unartis írta:Kurdi Laci!![]()
Jani50 írta:unartis írta:Egy kakukktojás a kaliforniai kakukkmákok mellett:![]()
Zoli,én ott hagynám,sokkal természetesebb a látvány.
Norbi74 írta:Lajos a crimson queen napra való, a blodgood is. A japán juharok legtöbbje jól bírja a napot középkötött vagy kötött talajon. Általánosságban azt figyeltem meg, hogy a szeldelt levelűek jobban bírják a napot.
Lajos írta:Norbi74 írta:Lajos a crimson queen napra való, a blodgood is. A japán juharok legtöbbje jól bírja a napot középkötött vagy kötött talajon. Általánosságban azt figyeltem meg, hogy a szeldelt levelűek jobban bírják a napot.
Köszi az infót.
A crimsont már nem akarom átültetni, remélem a szórt fény is elég lesz neki.
Lajos írta:Jani50 írta:unartis írta:Egy kakukktojás a kaliforniai kakukkmákok mellett:![]()
Én is, sőt még vetnék is mellé, aztán ősszel vennék egy ópium pipát.
Jani50 írta:unartis írta:Egy kakukktojás a kaliforniai kakukkmákok mellett:![]()
Lajos írta:Jani50 írta:unartis írta:Egy kakukktojás a kaliforniai kakukkmákok mellett:![]()
Én is, sőt még vetnék is mellé, aztán ősszel vennék egy ópium pipát.
unartis írta:
Nem sok ópium van abban, a jó vetési mák viszont vinné a babért, akarom mondani az ópiumot!
unartis írta:Jani50 írta:unartis írta:Egy kakukktojás a kaliforniai kakukkmákok mellett:![]()
Most ott marad, ameddig virágzik, majd a felmagzást fogom megakadályozni a pipacs részéről, amúgy a kert egyéb részén nőhet a pipacs is.
kurdilaci írta:unartis írta:Kurdi Laci!![]()
Köszönöm Zoli! Mindig tanul az ember.
ati123 írta:
Jelenlévő fórumozók: 0 valamint 0 vendég