Szóráth írta:Nem hajtott ki a golgotánk,ez màr szerintem nem is fog...
Norbi74 írta:Szóráth írta:Nem hajtott ki a golgotánk,ez màr szerintem nem is fog...
Az már nem fog. Biztosan incarnata volt? Nekem van incarnatam de szerintem nem illatos. A fehér virágú illatos nem jut eszembe a neve az nem hajtott ki ezután az enyhe tél után sem. Az incarnata kb 3-4 méternél jár és egy hónapja virágzik. A careula is vette a telet ráadásul annak a föld feletti szárából is maradt az is virágzik már. Nekem az incarnata kb három telet már kint töltött dél-keleti fal előtt de szerintem bírná a déli oldalt is.
Szóráth írta:Tacaly ősszel ilyen volt:
Norbi74 írta:Szóráth írta:Tacaly ősszel ilyen volt:
Megnézem az enyémet amennyiben tudok felszedni belőle (idén már szedtem fel de azokat elajándékoztam) akkor kapsz tőlem, természetesen ajándékba.
Nállunk dongó volt anno az invarnata egyetlen virágán,illatos volt...Szóráth írta:Norbi74 írta:Szóráth írta:Tacaly ősszel ilyen volt:
Megnézem az enyémet amennyiben tudok felszedni belőle (idén már szedtem fel de azokat elajándékoztam) akkor kapsz tőlem, természetesen ajándékba.
Nagyon köszönöm! Majd meghálálom valahogy! Eddig az összes magról vetett caerulae előbb utóbb megsárgult és elszáradt... egyet vettünk egy vásárban is,de azt a nap süttte szét... Spanyolországban szedtem a terméséből,(valószinűleg caerulea lehetett) a termése kívülről narancssárga volt,belül piros,nekem ízlett,de azt olvastam h nem jó ízű..
Szóráth írta:Golgotát lehet lakásban teleltetni?kb.20 fokon? Tavasszal kiültetem a kertbe...
kenand írta:Szóráth írta:Golgotát lehet lakásban teleltetni?kb.20 fokon? Tavasszal kiültetem a kertbe...
Egy részük ott van nekem is, másik a melléképületben. (alataval nem bírok, annak melegebb kellene, a dugvány a lakásban van)
Szóráth írta:kenand írta:Szóráth írta:Golgotát lehet lakásban teleltetni?kb.20 fokon? Tavasszal kiültetem a kertbe...
Egy részük ott van nekem is, másik a melléképületben. (alataval nem bírok, annak melegebb kellene, a dugvány a lakásban van)
Jo,köszönöm,majd akkor behozzuk őket ha jön majd a fagy?...Amig meleg van,addig kint maradnak...
Jelenlévő fórumozók: 1 valamint 0 vendég