Pillanatnyilag áll a meló itthon, mert az Alza-nál bontom az üvegeket az új üvegházhoz már.Köszi! A következő kettő biztos nem, de van még rajta.Gratula Atys. Remélem a következő kitart az üvegház megnyitóig!![]()
Húzáá bele...

Pillanatnyilag áll a meló itthon, mert az Alza-nál bontom az üvegeket az új üvegházhoz már.Köszi! A következő kettő biztos nem, de van még rajta.Gratula Atys. Remélem a következő kitart az üvegház megnyitóig!![]()
Húzáá bele...
Attól függ mikor készül el. Nálam a szabadban nagyon gyorsan lezajlott az érés, 1-2 hét alatt. Gondolom a meleg szobában is viszonylag gyorsan beérnek. Érés után ha nem szeded le, hamar bebarnulnak.Köszi! A következő kettő biztos nem, de van még rajta.Gratula Atys. Remélem a következő kitart az üvegház megnyitóig!![]()
Húzáá bele...
Köszi Feri!Gratulálok Atys!![]()
De azért most egy picit irigykedem. Egyesek finom, hazai banánt esznek, nekem meg be kell érnem az üzletivel...![]()
Idővel azért csak megoldjuk ezt a problémád.
Igen, pont úgy értheted.Köszi Feri!Gratulálok Atys!![]()
De azért most egy picit irigykedem. Egyesek finom, hazai banánt esznek, nekem meg be kell érnem az üzletivel...![]()
Idővel azért csak megoldjuk ezt a problémád.![]()
![]()
Ezt érthetem úgy, hogy jelentkezhetek egy sarj megvételére a közeljövőben?![]()
![]()
A pontos neve a mai napig kérdéses. Legutóbb cardaba - nak lett azonosítva, de ez is megdőlni látszott. Leginkább nálunk lehet beszerezni...Atys,mi a pontos neve ennek a banánnak és hol lehet beszerezni?
Köszi Gézám! Fincsi...Gratulálok Atys. Jó az íze?
Óóó gyűjtögetsz, mint az ősember...Pillanatnyilag áll a meló itthon, mert az Alza-nál bontom az üvegeket az új üvegházhoz már.Köszi! A következő kettő biztos nem, de van még rajta.Gratula Atys. Remélem a következő kitart az üvegház megnyitóig!![]()
Húzáá bele...
Akkor ha esetleg lesz eladó példányod,légyszíves szólj!Előre is köszönöm.A pontos neve a mai napig kérdéses. Legutóbb cardaba - nak lett azonosítva, de ez is megdőlni látszott. Leginkább nálunk lehet beszerezni...Atys,mi a pontos neve ennek a banánnak és hol lehet beszerezni?
Megdumáltuk. Tavasszal meglátom mennyi eladó példányom lesz és jelentkezem.
Gratulálok! Nőjön nagyra a kislegény, s legyen növénybolond, mint az édesapja!Sziasztok! Ezek most a ' Máltai' termései, vagy egy másik fajtáé? Nagyon szépek!
Másik, örömmel jelentem be minden kedves Pálmatartó barátomnak, hogy december 31 -én megszületett a legkisebb Pálmatartó, Tomika.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég