egyébként a mennyiséggel és a vastagsággal nincs baja nagy hideg ellenére azért az idén is elindultak csak 1 hónappal később
Sajnos ez most egy ilyen tél volt, de majdcsak behozzák a lemaradást.
egyébként a mennyiséggel és a vastagsággal nincs baja nagy hideg ellenére azért az idén is elindultak csak 1 hónappal később
Gondoltam,hogy nálad nincs!egyébként a mennyiséggel és a vastagsággal nincs baja nagy hideg ellenére azért az idén is elindultak csak 1 hónappal később
nagyon szépek kösziPár frissebb fotó a leopárdokról.
A Tied se semmi.nagyon szépek kösziPár frissebb fotó a leopárdokról.
phyllostachys aureosulcata . Nálam a legjobban vette a múlt telet a bambuszok közül -25 se ártott nekiMelyik fajta lehet? Átmérő 5-6cm a legnagyobbak és 7 méter. Érdes felületű. Jó fagytűrő. Akitől kaptam, ott meg se kottyant neki a -23c.
Nagyon kösz!phyllostachys aureosulcata . Nálam a legjobban vette a múlt telet a bambuszok közül -25 se ártott nekiMelyik fajta lehet? Átmérő 5-6cm a legnagyobbak és 7 méter. Érdes felületű. Jó fagytűrő. Akitől kaptam, ott meg se kottyant neki a -23c.
Biztosan lehet magról is szaporítani, hiszen 30-35 évenként virágzik a bambusz, s utána el is pusztul. De miért vesződnél magvetéssel, amikor tőosztással nagyszerűen lehet szaporítani, nem is drága a beszerzése, de a topiktársaktól is kapsz szaporítóanyagot, akár ingyen is.Wow! Nagyon szép képek. (:
Nem vagyok túl jártas bambusz témában. Szeretnék majd pár éven belül telepíteni bambuszt a kertbe. Magról szeretném szaporítani és mondjuk jövő tavasszal kiültetni vagy ilyesmi. Tudtok mondani olyan fajt ami nem nagyon nő nagyobbra 5-6 méternél de a 2 métert eléri; bírja a keményebb teleket is;könnyen beszerezhető a magja és könnyen csíráztatható?
Nálam az összes bambusz összes levele lefagyott ismét...A szárak remélhetőleg most nem fagytak el, mint tavaly! Hamarosan kiderül.
Ha oda költözne a közeletekbe, az nem lenne valami nagy változás a jelenlegihez kélpest.Gyere egy cseppet közelebb Hozzánk! Segítek keresni telket.![]()
Ép minap beszéltünk a NagyFőnökkel, hogy építsünk egy új házat, túl rég lakunk ebben.
Abban az elképzelésben is, benne tudnánk lenni....Attól tartok Csabi egy kicsivel melegebb helyre költözne, ahol sosincs fagypont alatt a hőmérséklet.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég