"Csak az eső öntözi" ...akkor legalább ásd le a földbe cserepestől és jól locsold be,de inkább ültesd ki!Sziasztok! Tavaly töltöttem fel ide képet a két kis cseréplakó csemetémről, abbéli aggodalmamban, hogy a levelek vörösödése betegség jele lehet. Az egyik fácska köszöni, jól van, azóta ágakat is hajtott, a másik viszont egyre vörösebb. Félárnyékban lakik, a cserepe alátét nélkül a földön, csak az eső öntözi, bár az akadt az idén. A tavalyi képen látszik, hogy már akkor barnult, de nem ennyire. Mit tehetnék érte? Köszi!
/A zöld kép meg a másiknak a teteje, ti biztos értitek, mit örülök ezeknek a pirinyó első ágacskáknak/
Szívesen! Egyébként meg hiába volt "meglehetősen csapadékos" az idő,egy ilyen kis cserépnyi föld 1-2 napos hőség és napi nulla csapadék esetén is ki tud száradni,főleg akkor,ha már jól benőtte a gyökér!Köszönöm, de a kiszáradást kizárnám. Felénk meglehetősen csapadékos volt az idő, mióta ők kijöttek a melegházból, s a párjának - kisebb cserépben - kutya baja. A cserepestől beásást megfontolom, ez valahogy eddig nem jutott eszembe, pedig többőtöknél is olvastam.
Szívesen!Rendben, köszönöm! Kapott nagyobb cserepet és beöntözést, holnap beásom, remélem idővel bezöldül újra.
Köszönöm a megosztást, szintén nem olvastam még eddig erről.Nagy itt a csend. Ez nem friss hír, de én most olvastam, hátha másnak is új...
http://orokvaros.network.hu/blog/roma-k ... eafenyoket
Csendes őszt nektek!
Szívessen!Aztaaa, de szép!!!![]()
Szia Jani!
Egy "picit", mintha gyorsabban fejlődne, mint a nálam maradt testvérei (és úgy látom a képen, hogy a többi növényed is). Jót tesz nekik a balatoni levegő.![]()
Köszönöm a képeket!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég