A kálium és foszfort úgy értettem, hogy én adagoltam többet belőlük.
Talán a fás rész kérge segíthet a meghatározásban.Szóval nem tudom, digitata-e.
Nem mondanám. Ha megnézed jobban a háttért, akkor jégvirágot lehet látni az ablaküvegen. Reggel néztem a hőmérsékleteket és legalul 4,5 fok volt, másfél méteres magasságban meg 7,2 fok. Persze, ha süt a nap, akkor délután 10 fok fölé is emelkedik. A balkonom nyugatra néz és 9. emeleten van, talán ott van a kutya elásva, közel van a naphoz...Valami nagyon kedvező helyük lehet ott, ha így reagálnak.
Szuper!Nálam mostanra hajtottak ki, az egyiknek már majdnem teljes méretű levelei vannak, a másik elmaradva, csak erősebb hajtásokkal.
Igen. A földben levő részek egy részét vágtam le, mert már nem fértek a cserépbe és aránylag gyors növekedése miatt nem szándékozom állandóan nagyobb edénybe ültetni. Inkább bonszai irányába viszem az egészet.A föld alatti részen kurtítottad meg? A gyökerekből vágtál ki, vagy a caudexet daraboltad kisebbre?
Ez így jól néz ki, nekem is tetszik!Itt látszik talán, hogy ez a növény a gyökérrészt növeszti, így gyakorlatilag kimászik az edényből. Amíg megtartja magát, nekem még tetszik.Valahol olvastam, hogy földarabolva a gyökér fölösleges részét, ezekből lehet szaporítani. Néha eljátszom a gondolattal, aztán elrémülök, mit kezdek újabb növényekkel...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég