Köszönöm, az információkat!Én 3. éve használok két Sonoff TH16-ot. Amelyik távolabb van a routertől (kb. 15 méter + egy fal) néha elveszti a wifi jelet de csak egyszer kétszer egy télen. Szerintem megbízható. A hőfokot is elég jól méri. Első két évben volt a takatásban egy rádiós hőmérő is. Max. 0.5 C volt csak a különbség közöttük. Hasznos az automata funkció. Csak be kell állítani a ki és bekapcsolási hőfokot és figyelni se kell rá.
Nekem a 2. Telem lesz Sonoff-fal. Igaz csak Th10 de elég. Az automatát én is csak ajánlani tudom, egyszerű és lényegében bárhonnan látható, módosítható adott esetben.Én 3. éve használok két Sonoff TH16-ot. Amelyik távolabb van a routertől (kb. 15 méter + egy fal) néha elveszti a wifi jelet de csak egyszer kétszer egy télen. Szerintem megbízható. A hőfokot is elég jól méri. Első két évben volt a takatásban egy rádiós hőmérő is. Max. 0.5 C volt csak a különbség közöttük. Hasznos az automata funkció. Csak be kell állítani a ki és bekapcsolási hőfokot és figyelni se kell rá.
SzívesenKöszönöm, az információkat!
Igen, az a legjobb ezekben a netre köthető dolgokban, hogy a világon bárhol láthatóak az értékek és módosíthatóak.Nekem a 2. Telem lesz Sonoff-fal. Igaz csak Th10 de elég. Az automatát én is csak ajánlani tudom, egyszerű és lényegében bárhonnan látható, módosítható adott esetben.
Köszönöm, az informálást!Nekem a 2. Telem lesz Sonoff-fal. Igaz csak Th10 de elég. Az automatát én is csak ajánlani tudom, egyszerű és lényegében bárhonnan látható, módosítható adott esetben.
Felmegy magától a földhő...Sziasztok.
Egy 160-as csővel ellátott fúrt kútdól,hogy tudom kinyerni a talaj hőjét?
Az üvegházam renszeresen felé van építve.
Amazon.de-n is van th16, tegnap néztem
Szívesen. Én is utánanézek még egyszer a th10-esnek. Ha nincs, rendelek a 16-osból, kell 2 cikásznak meg 2 banáncsoportnak. Banánokat mennyin lehet teleltetni? Én tavaly azért fűtöttem, kb. 180x80x100 centis takarást 120 w-os kábellel, de csak érzésre. Ha mínusz jött, bekapcsoltam.Köszönöm szépen az infót, megnézem ott is habár már megjött a pálma udvaros.
Amazon.de-n is van th16, tegnap néztem
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég