Kedves Don, gyere át Pozsonyba, hozz ásót, flexet,... csak aztán gyorsan csináld, nehogy a dínók rajtakapjanak!... Én, már megint, rá Vagyok "kattanva" a Wollemia nobilis-re. Tudom, hogy nem kellene, de pont ez a kihívás ...
Feri! Mit szeretnél rendelni,van olyan pálma ami még nincs meg,Szerintem is megbízható, csak rendeljünk már!![]()
![]()
Feri! Mit szeretnél rendelni,van olyan pálma ami még nincs meg,vagy kevés a cserepes növényed ?
Feri, szívem szakadna meg ha nekem ekkora,és ilyen szép pálmáktól kellene megválnom. Persze jó ötletnek tartom
Feri! Mit szeretnél rendelni,van olyan pálma ami még nincs meg,vagy kevés a cserepes növényed ?
Jani, nagyon a lényegre tapintottál!![]()
Persze rengeteg pálmafaj van még, ami nekem nincs, de azok nem is kellenek, mivel főleg trópusiak, nehezen tarthatók, -teleltethetők,...
Cserepes növény meg már igazán rengeteg van, télen a bejáró, egy 4X4-es szoba és az egész ház alatti pince az övéké, így többet már nem tudok vállalni. Viszont a legnagyobb bajom a kerthiány, így kiültetni sem tudok hova belőlük, természetesen vannak kiültetve is a zöldségeskertbe ide-oda, de nem éppen oda szántam őket...Így arra gondoltam, hogy ha tudnék rendelni fiatalabb pálmákat ( Butia odorata, B.eriospatha,... ), akkor a két nagyobb, nehezen mozgatható Butiám eladnám és mire sikerülne megszereznem a telket, addigra azok is megnőlnének és kiültethetőek lennének.
Vissza: “Növényrendelés, kertészetek értékelése”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég