Nem baj, azért köszönöm szépen!Ha korábban kérsz, akkor még tudtam volna adni, de a maradékot elküldtem Kanadába Janinak.
Nem baj, azért köszönöm szépen!Ha korábban kérsz, akkor még tudtam volna adni, de a maradékot elküldtem Kanadába Janinak.Lehet bevárom a vetőmagos szezont, olyankor szokott lenni a Tescoban.
Szia! Engem érdekelne, én is XXII. kerületi vagyok."Gombatrágya" ingyen elvihető a XXII. kerületből. Ez marhatrágya és tőzeg keveréke, a gombások beoltják ehető gombák spóráival, majd mikor a gomba leérik, akkor ez a trágya marad utána. Éjszakai kép, nem tudom miért látszik fehérnek, de nem fehér, hanem trágya színű.
Szia! Engem érdekelne, én is XXII. kerületi vagyok."Gombatrágya" ingyen elvihető a XXII. kerületből. Ez marhatrágya és tőzeg keveréke, a gombások beoltják ehető gombák spóráival, majd mikor a gomba leérik, akkor ez a trágya marad utána. Éjszakai kép, nem tudom miért látszik fehérnek, de nem fehér, hanem trágya színű.
Nagyon köszönöm a felajánlást! A szorgos emberi erővel nem is lesz gond, még meg kell beszélnem a ház Úrnőjével is mit szólna hozza ha egy picit magasabb lenne az a "fal"Majdnem pont 3m magas.![]()
Phyllostachys bissetii (5-7m), Phyllostachys aureosulcata (+7m).
Tavaly őszre volt tervezve de, a telekalakítás még mindig csúszik. Géppel nem tudok most beállni, marad a szorgos és nagyon kitartó emberi munkaerő. Viszont azt hoznod kell …
Lehet még kérni növény sarjat?Üdv,
Leválasztottam a Sansevieria sarjakat, ha valakit érdekel, írjon: sorban (szerintem) 'Fernwood punk', 'Golden Hahnii' 2x, S. kirkii cv. 'Silver Blue'.
Vissza: “Adok-veszek, cserebere”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég