fórum szabályzata

Kedves regisztráló! Kérünk, hogy figyelmesen olvasd el ezt a működési szabályzatot és csak azután haladj tovább!
admin6
Hozzászólások: 86
Csatlakozott: 2015.02.19. 20:10
Kapcsolat:

fórum szabályzata

HozzászólásSzerző: admin6 » 2015.02.21. 13:33

Kedves regisztráló! Kérünk, hogy figyelmesen olvasd el ezt a működési szabályzatot és csak azután haladj tovább!

1. A „palmatartok.hu” oldalra feltöltött tartalmak szerzői jog által védettek!
A fórum teljes tartalma a „palmatartok.hu” szellemi tulajdonát képezik. Annak másolása, felhasználása csak előzetes, írásos engedély birtokában lehetséges.
A felhasználók saját bejegyzéseiket szabadon felhasználhatják.

2. Csak regisztrált felhasználók tudnak a fórum életében részt venni.
A belépéshez adatlapot kell kitölteni. Az adatlapon szereplő adatok valóságtartalmáért az azt kitöltő személy felel. A „palmatartok.hu” az adatokat bizalmasan kezeli, azokat csak törvényileg szabályozott esetekben adja ki.
Egy címről csak egy regisztrációt fogadunk be. Adminisztrátori engedélyezés után lehet csatlakozni.

3. A „palmatartok.hu” politikától, vallásoktól, rasszizmustól és ezek bármilyen formájától mereven elzárkózik! Az ilyen bejegyzések törlésre kerülnek, súlyosabb esetben a tagot kizárjuk. Kérünk, hogy te se tegyél ilyen beírást!

4. Minden tag önálló személyiség. Ennek tiszteletben tartása érdekében kérünk, hogy kerüld el a személyeskedéseket és mások sértegetését. Az ilyen megjegyzések törlésre kerülhetnek, súlyosabb esetben a tagot kizárjuk.

5. Ugyanazt a hozzászólást ne írd be több topikba.

6. A fórum "csere-bere, adok-veszek, ajándékozok" részén csak magán személyként hirdess! Más topikba kérünk, ne helyezz el hirdetést!
A fórum területén sehol sincs megengedve a kéregetés! Az ilyen jellegű bejegyzések a tartalmától függően törlésre kerülhetnek!
Üzleti hirdetések, reklám elhelyezéséről az adminokkal kell előzetesen egyeztetni és ők helyezik azt el.
A hirdetésre, kérünk, privát üzenetben válaszolj!

7. A tagoknak kéretlen reklámot (spam) küldeni tilos. Az ilyen esetek kizárással járhatnak.

8. Határozottan megnevezett kereskedések/kereskedők és felhasználók mellé, csak annyi negatív megjegyzést lehet tenni, hogy: -„Nem ajánlom.”- Minden ettől eltérő negatív véleményt törlünk. A „palmatartok.hu” minden más megnyilvánulástól határozottan elhatárolja magát és semmilyen felelősséget nem vállal érte!
Szeretnénk a pozitív diszkrimináció elvét alkalmazni, azaz a jó és korrekt kereskedések/kereskedők és felhasználó tagok megnevezésével azokat kiemelni!

9. Csak saját tulajdonú tartalom, kép/videó tölthető fel a fórumra. Ha más oldalról szeretnél egy tartalmat, képet/videót megmutatni, akkor kérünk, hogy egy odamutató linket tegyél fel! A bizonyíthatóan más tulajdonát képező kép/videó törlésre kerül. A felhasználó bejegyzéseiből, csatolmányaiból eredő jogviták esetén a „palmatartok.hu” semmilyen felelősséget nem vállal. Egyedüli felelős az azt feltöltő személy.
A maximálisan feltölthető képméret, nem haladhatja meg az 1000 x 1000 pixelt, és 5 megabyte-ot. Amennyiben a feltöltött kép/videó minősége rossz, az törlésre kerülhet. Kérünk, hogy feleslegesen ne tölts fel képeket.
A kép megnevezésére, ha lehetőséged van, a képen látható, a faj latin és vagy magyar nevét használd! (a latin neveknél az első szó nagy, a többi kisbetűvel kezdődik. például: Phoenix canariensis)
Minden egyes hozzászólásodhoz maximum 5 képet tölthetsz fel. Kérünk, minden képet új sorban kezdj.
A pornográf, vagy sértő tartalmú kép/videó feltöltése nem megengedett. Törlésre kerül és a tag kizárását eredményezi.

10. Kérünk a megfelelő topikba írd a hozzászólásod! A rossz helyre került bejegyzéseket az adminok, akár külön figyelmeztetés nélkül áthelyezik. Feleslegesen ne nyiss új témát, nézd át a fő és altémákat, valószínűleg találsz megfelelő témakört a hozzászólásodnak. A fórummal kapcsolatos észrevételeidet, a hibajelentés észrevételek topikba várjuk.

11. Az oldal helyes működése érdekében, a moderálással kapcsolatos mindenféle észrevételeidet kérünk haladéktalanul az adminoknak küldött privát üzenetben jelezd. A topikokban elhelyezett moderálással kapcsolatos megjegyzések törlésre kerülnek.

12. Ha bármilyen, a fórumot érintő kérdésed van, kérünk, hogy szintén az adminoknak írj privát üzenetet. Szívesen fognak segíteni.

13. A fórum nyelve magyar, stílusa baráti, tegeződő. Kérünk, figyelj oda a helyesírásra és mellőzd a szavak rövidítését (pl: vagyok – vok)!
A trágár és sértő szavak illetve azok szinonimái esetén a hozzászólás törlésre kerül. Bizonyos esetekben a tagot kizárjuk.

14. A fórumon kérünk, feketével írj! A kéket hagyd meg az adminoknak, hogy jól látható legyen a bejegyzésük.

15. Kérünk, hogy tiszteld meg a másikat azzal, hogy átolvasod az adott témát, mielőtt kérdést teszel fel oda. Ebben az oldal felső részén található keresés funkció is segítségedre lesz.

16. A „palmatartok.hu” nem vállal felelősséget a fórumon leírt/ábrázolt technikai megoldásokért, és ötletekért. Mindenki csak a saját felelősségére próbálja ki azokat!

17. A „palmatartok.hu” semmilyen felelősséget nem vállal a korábban regisztrált és a jelenleg is regisztrált felhasználók bejegyzéseiért és a létező összes formátumban feltöltött esetleg 3. személy által jogvédett anyagokért, tartalmakért. A felhasználók és egykori felhasználók által feltöltött jogvédett, más tulajdonát képező írásos tartalom, fájl, hanganyag, fotó, videó és bármilyen más formátumú harmadik személy által szintén jogvédett anyagokból, tartalmakból eredő jogvitákért a „palmatartok.hu”-val szemben sem anyagi sem más jellegű követelést a jogsértett nem támaszthat. A jogsértett tartalommal kapcsolatos igényt a jogsértett személy, a tartalmat feltöltő felhasználó, vagy egykori felhasználó személy ellen indíthat.

18. A „palmatartok.hu” az adatvesztés elkerülése érdekében mindent megtett és a továbbiakban is megtesz. Egy esetleges adatvesztésért, illetve moderálás során előre figyelmeztetés nélkül vagy felszólítás nélkül kitörölt bejegyzésedért, csatolmányodért a „palmatartok.hu” felelősséget nem vállal. Ezzel kapcsolatban kárigényt nem támaszthatsz vele szemben. Ebből kifolyólag, amelyik bejegyzésed, fotód, minden más a fórumra feltett egyebed a jövőben neked mint felhasználónak fontos, szükséged lehet rá, azt kérünk, mentsd el magadnak. Ne csak a fórum oldalon tárold.

19. Az ezen szabályzatban leírtak szerint, annak minden pontját betartva használd a fórumot. Vitatni és megkérdőjelezni az adminok döntését kár, mert az kizáráshoz vezethet.

A szabályok változtatásának jogát, előzetes bejelentés nélkül is, fenntartjuk.

Kívánunk, sikerekben gazdag kertészkedést és jó fórumozást!
Admin 6

Vissza: “Fórum szabályzata”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég