Légyszi az előző kérdésemet ne felejtsétek el...egy fajtanév kellene, aki ismeri ezt a változatot.
Köszönöm nektek!
Légyszi az előző kérdésemet ne felejtsétek el...egy fajtanév kellene, aki ismeri ezt a változatot.
Köszönöm nektek!
...Kérdésem: hány fokon lehet teleltetni? Locsolás nélkül, az összes levelét levágva, olyan 10 fokon lehet telelteni?
Köszi a segítséget!
Gyönyörűek, gratulálok!...Kérdésem: hány fokon lehet teleltetni? Locsolás nélkül, az összes levelét levágva, olyan 10 fokon lehet telelteni?
Köszi a segítséget!
Nos nálam a kisebbek, amíg elférnek a telelőben a pálmákkal, addig egy fűtetlen délkeleti tájolású szobában vannak úgy 15°C körül. A nagyobbak meg lent a pincében úgy 7-9°C-on szinte nappal is teljes sötétben. Eddig ˝nem panaszkodtak˝ .
Szépen megnőttek. Csinos gyűjteményed van, gratulálok!Nos nálam a kisebbek, amíg elférnek a telelőben a pálmákkal, addig egy fűtetlen délkeleti tájolású szobában vannak úgy 15°C körül. A nagyobbak meg lent a pincében úgy 7-9°C-on szinte nappal is teljes sötétben. Eddig ˝nem panaszkodtak˝ .
Köszi neked! Igy könnyebb nekem is utánanéznem!Légyszi az előző kérdésemet ne felejtsétek el...egy fajtanév kellene, aki ismeri ezt a változatot.
Köszönöm nektek!
Esetleg nem lehet Alocasia macrorrhiza 'Black Stem' ?
Ha jól látom pajzstetvek támadták meg, kontakt és felszívódó szerrel is lekéne permetezni gyorsan. A rothadó részeket eltávolítani, majd gombaölõvel esetleg faszénporral is beszórni a sebeket.Sziasztok.
Apró pici bogarak támadtak rám, nyáron még rendben voltam. Most rohadok másfél milisek a bogarak kb.
Mit tévő legyek? Válaszokat előre is köszönöm
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 0 vendég