Itt a képek:

Illatos?
Nem éreztem illatot, pedig a szaglásom úgy néz ki jó, mert a fokhagymás pirítós illatát igen!Illatos?
Na,akkor minden rendben!Nem éreztem illatot, pedig a szaglásom úgy néz ki jó, mert a fokhagymás pirítós illatát igen!Illatos?
KösziiiEgy Trachy magoncnak néz ki.
Az, hogy hogy került oda? ... Galád kis manók ültették be. Csak így lehet!
Maximálisan egyetértünk!... nagyon hosszúak a levélszárak nem kap elég fényt? lakásban van?
Teraszon (polikarbonát a teteje) van kora tavasztólTörzs színe alapján robustának tűnik nekem, nagyon hosszúak a levélszárak nem kap elég fényt? lakásban van?
Köszönet a megosztásért!Talán még USA-ban is legtöbb a hibrid (Mojave sivatag ZZYZX -jó kis helység név..)..
Te Vagy az áldozat! Megtámadtak, megfenyegettek, megfertőztek (súlyos Pálmafüggítisszel) majd, kihasználva a kialakult helyzetet emigráltak.... (nagy bűn követtel el hogy a nagy országból kicsempésztem) ...
Bűnözés komoly, írtam a ZZYZX Sivatagi kutatóközpontnak, hogy mondják meg legyenek szívesek milyen washington pálmákat ültettek, mert felszedtem, néhány magot, amikből kis pálma lett. ... Válassz levélben az állt, hogy komolyan megsértettem az USA törvényeket azzal, hogy felszedtem a magot és kicsempésztem
Szóval jobb EU-n beül maradni, Francia riviéra Cannes környéke egyébként a legjobb lelőhely ahol eddig jártam
Hivatalosan, csak úgy felszedni és elvinni, szinte semelyik országból sem lehet legálisan.Bűnözés komoly, írtam a ZZYZX Sivatagi kutatóközpontnak, hogy mondják meg legyenek szívesek milyen washington pálmákat ültettek, mert felszedtem, néhány magot, amikből kis pálma lett. ... Válassz levélben az állt, hogy komolyan megsértettem az USA törvényeket azzal, hogy felszedtem a magot és kicsempésztem
Szóval jobb EU-n beül maradni, Francia riviéra Cannes környéke egyébként a legjobb lelőhely ahol eddig jártam
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég