Ami gond nálunk, hogy borzasztó hideg ugyan nincs, de sokat esik és magas a páratartalom. Ezért vagyok extra paranoid a gombás fertőzésekre. Azért kicsit megnyugodtam, hogy másnál is így viselkedik

Bemutatásból nem szabad kimaradni az egyik kedvencemnek.Szerencsére gond nélkül telelt,nincs gomba./El ne kiabáljam/!
Nagyon Szép! Gratula!Bemutatásból nem szabad kimaradni az egyik kedvencemnek.Szerencsére gond nélkül telelt,nincs gomba./El ne kiabáljam/!
Köszönöm,megtisztelsz!Bemutatásból nem szabad kimaradni az egyik kedvencemnek.Szerencsére gond nélkül telelt,nincs gomba./El ne kiabáljam/!
Gratulálok Jani, büszke lehetsz rá!
2014-ben vettem a DM kertészetben,amióta ki van ültetve lódult meg a növése.Nagyon Szép! Gratula!Bemutatásból nem szabad kimaradni az egyik kedvencemnek.Szerencsére gond nélkül telelt,nincs gomba./El ne kiabáljam/!
Mennyi idős?
Gratulálok, csinos "darab"!Bemutatásból nem szabad kimaradni az egyik kedvencemnek.
Szerencsére gond nélkül telelt,nincs gomba./El ne kiabáljam/!
Csatlakozom Alpha-hoz, nagyon szép, jól mutatna egy ilyen nálam is2014-ben vettem a DM kertészetben,amióta ki van ültetve lódult meg a növése.Nagyon Szép! Gratula!Bemutatásból nem szabad kimaradni az egyik kedvencemnek.Szerencsére gond nélkül telelt,nincs gomba./El ne kiabáljam/!
Mennyi idős?
Gratulálok, megérte a befektetett munka, a téli védelembe!Úgy néz ki, fog a banán mellett a butia is virágozni
Köszönöm szépen! Sajnos nem úgy néz ki, hogy megköt valamelyik is, pedig állítólag finom. Volt itt már a fórumon valakinek termése?Gratulálok, megérte a befektetett munka, a téli védelembe!Úgy néz ki, fog a banán mellett a butia is virágozni
A képek alapján, még fiú is lehet a Butia-d.Sajnos nem úgy néz ki, hogy megköt valamelyik is, pedig állítólag finom. Volt itt már a fórumon valakinek termése?
Én is úgy gondoltam, de nemzetközi fórumokon több helyen azt olvastam, hogy önbeporzó. Csak az a gond, hogy a fiú virágok hamarabb nyílnak.A képek alapján, még fiú is lehet a Butia-d.Sajnos nem úgy néz ki, hogy megköt valamelyik is, pedig állítólag finom. Volt itt már a fórumon valakinek termése?
Ha lány, akkor is kellene egy szexpartner ...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég