Porzósnak nézem én is a bimbó duciságából kiindulva.Köszönjük, várjuk az eredményt.
Én meg kíváncsi leszek eldobja -e az ősszel hozott virágot, vagy folytatja... (sajna ha folytatja akkor is csak 1 példányom van, ami valószínűleg porzós)
Eddig inkább kínai kender virágjaban vagyok jártas, ott én is megismerem a porzós/termős virágot már kinyílás előtt is, tényleg jóval ducibb a porzós, és nálam mindig jó bv al korábban indulnak a porzósok.Porzósnak nézem én is a bimbó duciságából kiindulva.Köszönjük, várjuk az eredményt.
Én meg kíváncsi leszek eldobja -e az ősszel hozott virágot, vagy folytatja... (sajna ha folytatja akkor is csak 1 példányom van, ami valószínűleg porzós)
Hát talán az arabok ebből indultak ki és keresték a sarjas szaporítást,előbb is van belőle termő .Eddig inkább kínai kender virágjaban vagyok jártas, ott én is megismerem a porzós/termős virágot már kinyílás előtt is, tényleg jóval ducibb a porzós, és nálam mindig jó bv al korábban indulnak a porzósok.Porzósnak nézem én is a bimbó duciságából kiindulva.Köszönjük, várjuk az eredményt.
Szaporításról én is olvastam a sarjleválasztást.
Korabban valahol azt is olvastam, hogy magvetésből döntően porzósok kelnek.
Csinos, gratulálok!Sajna a virágok nagy része mégsem nyílt ki, betett nekik a tél.... de 1 most igen. Tudja a tankönyvet, porzós.
Nálunk a +5°C a minimum érték, Napsütésben bőven fel tud menni +20°C fölé is a hőmérséklet.Nálam is fűtött takarásban volt, de "ridegebben" tartva. -3.nál kapcsolt be a vészfűtés, szépen bírta, de a virágzást nem folytatta.
Ahogy kiültettem, az első évben virágot hozott (bár lehet véletlen, de szerintem jobban érezte magát)
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég