Nerium oleander (babérrózsa)

Illatos szépségek. Utazás a föld körül a virágok birodalmába.
Boni
Kapcsolat:

Re: Nerium oleander (babérrózsa)

HozzászólásSzerző: Boni » 2021.04.12. 08:19

Vannak pirosak is. Kb. 5-6 különböző, de elvileg télálló fajtáról olvastam. Sajnos rendelhető növényeket eddig nem találtam. Fehérek emlékeim szerint nem voltak köztük, piros es rozsaszin különböző árnyalatai voltak.
Igen,a jó télállósság, az úgy hihetőbb,hogy a "rózsaszín/piros árnyalatai"! ;)
"A növekedés nem jár lármával" ;)

imy
Kapcsolat:

Re: Nerium oleander (babérrózsa)

HozzászólásSzerző: imy » 2023.02.01. 20:47

Van egy csomó le- vagy elmaradásom.... Ezeket időnként igyekszem pótolni, amikor idő és lehetőség van rá.
Például most sikerült végigolvasnom ezt a topicot, és ezáltal megint egy csomó hasznos információhoz jutnom általa. Kimaradt számomra egy része teljesen, ahogyan sok minden más témában is, sajnos.
Még "szerencse", hogy lassan két éve nem gyűlnek itt a hozzászólások, ezért viszonylag gyorsan sikerült átnéznem. Viszont ilyenkor válik nyilvánvalóvá, amit itt is említettetek korábban, hogy mennyire hasznos ez a Fórum a rengeteg összegyűjtött tapasztalattal, amit bármikor vissza lehet keresni, ha az ember szükségét érzi.
Külön köszönet a lelkiismeretes és meglehetősen részletes munkáért, amit Unartis ezen az oldalon végzett az évek során!! :)
Nagyon hasznosak a bejegyzések, még ha néha hiábavalónak is érezte, ahogy olvastam a hozzászólásaidban.

Vissza: “Egzotikus virágzók”