Aludni?Már csak kettőt kell aludni!

Majd holnap jól megkérdezem, kinél hány bárány volt a mennyezeten.Aludni?Már csak kettőt kell aludni!
Már csak egyet, de nem kötelező aludni, lehet bámulni a mennyezetet, miközben számlálgatod a szép gyapjas bárányokat...![]()
![]()
Köszönöm mindenkinek aki eljött, szerintem nagyon jól éreztük magunkat, legalábbis részemről egy élmény volt ismét.
Laci, részemről is nagy-nagy köszönet mindenért. Nekem már hiányzott a találkozó, ezért örülök, hogy az idén korán összehoztad a csapatot. Jól éreztem magamat és többek között tanultam növénytartásról is pár dolgot. Szuper vagy, még egyszer köszi.Köszönöm mindenkinek aki eljött, szerintem nagyon jól éreztük magunkat, legalábbis részemről egy élmény volt ismét.
Mi is köszönjük, a lehetőséget, a Társaságot!Köszönöm mindenkinek aki eljött, szerintem nagyon jól éreztük magunkat, legalábbis részemről egy élmény volt ismét.
Üdv újra itt srácok!!!![]()
Élő fórum találkozóra fellőnék pár vasárnapi időpontot.
Június 11,18,25.
...![]()
O.K. Legyen ebben a sorrendben!Szia Laci!
Nekem mind a három nap jó. A sorrend is tökéletes.![]()
![]()
Sziasztok! Nekem a 11. lenne a legjobb, de ha nem az lesz, akkor a 18-át is megoldom.Üdv újra itt srácok!!!![]()
Június 11,18,25.
...
![]()
![]()
Akkor ezt most úgy kell érteni, hogy 11.-én kezdődik és 25.-én ér véget?Üdv újra itt srácok!!!![]()
Június 11,18,25.
...
![]()
![]()
Így sem rossz!Akkor ezt most úgy kell érteni, hogy 11.-én kezdődik és 25.-én ér véget?![]()
![]()
![]()
Így sem rossz!Akkor ezt most úgy kell érteni, hogy 11.-én kezdődik és 25.-én ér véget?![]()
![]()
![]()
![]()
Azt hiszem, a Laci nyithat egy panziót is ...![]()
Elfogadva!Bár melyik időpont jó!![]()
Megyünk ha mindenki úgy gondolja!![]()
Vissza: “Élőfórum, rendezvények”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég